Thei Maassen

Directeur

Leon L'Herminez

Medewerker buitendienst

Tiny Maassen

Administratief medewerkster

Over ons

Bouwservice Thei Maassen: een naam die in onze bedrijfsfilosofie synoniem staat voor liefde voor het vak, deskundigheid en vakmanschap.

Even voorstellen en de Stap naar zelfstandigheid.
Per 1 januari 2011 is Bouwservice Thei Maassen gevestigd in Maasbracht. We zijn een zelfstandig opererend bouwbedrijf met méér dan 33 jaar ervaring en vakmanschap in de bouwwereld.

Wie is Bouwservice Thei Maassen?
Thei Maassen is de persoon achter Bouwservice Thei Maassen. Hij werd op zijn 16e jaar al in de bouwwereld gehaald door zijn vader. Deze heeft een schat aan vakkennis aan hem overgedragen. Door te werken bij verschillende werkgevers en het volgen van opleidingen heeft hij zich steeds meer geprofileerd als iemand met talent voor het organiseren en coördineren van bouwactiviteiten. Bij voorkeur voor het gehele traject, van idee tot complete oplevering, eventueel zelfs tot en met de aankleding. Dit voor zowel particulieren als bedrijven. Bouwservice Thei Maassen kan omschreven worden met de woorden flexibel, betrouwbaar, daadkrachtig en creatief.

Bouwen in al zijn facetten
Nieuwbouw, ruwbouw, renovatie, verbouwingen aan en rondom uw woning en alle bouwactiviteiten waar deskundige projectbegeleiding nodig is. Dan bent u bij Bouwservice Thei Maassen aan het juiste adres.

De klant
De klant is het natuurlijk het belangrijkste en daarom hebben wij ons als doel gesteld, om te garanderen dat projecten op een deskundige en vakkundige wijze worden uitgevoerd. Wij streven naar een optimale samenwerking door goed te luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en actief hierin mee te denken.

Met onze doelstellingen, vakkennis en service zorgen wij ervoor dat u op ons kunt bouwen!